Auton ostoapu

Oletko hankkimassa uutta autoa? Eikö autojen vertailu ole sinulle mielekästä? Saitko varmasti parhaan mahdollisen hinnan tai välirahan sinua kiinnostavasta autosta? Ole meihin yhteydessä, niin voit säästää tuhansia euroja. Etsimme asiakkaalle parhaan mahdollisen tarjouksen halutusta automallista hyödyntämällä laajaa kumppaniverkostoamme.

UUSI AUTO

Meillä on laaja tuotetuntemus myös uusien merkkien myynnistä. Saimaan Autopisteen myyjät ovat työskennelleet mm. seuraavien merkkien parissa: Audi, BMW, Dacia, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Seat, Renault, Volvo, Volkswagen (VW). Hyödynnä kokemustamme uusien autojen parissa työskentelystä. Etsitään sinulle paras mahdollinen tarjous, jätä meille yhteystietosi alla olevalla yhteydenottolomakkeella! Palvelu on täysin turvallinen, mikäli emme pysty toimittamaan edullisempaa tarjousta, jonka olet jo saanut, emme myöskään peri maksua. Maksat vain kaupan toteutuessa kauttamme.

käytetty auto

Auton vaihto on ajankohtainen, mutta valinnanvara on liian suuri? Vaikka juuri meidän valikoimissamme ei olisikaan tällä hetkellä sinulle sopivaa yksilöä, autamme sinua löytämään sen! Hyödynnämme kontaktejamme ja etsimme sinulle sopivan auton. Kaupan saatat loppuun samalta tiskiltä, toimitamme auton sinulle ja kaikki vaihtoautokaupan palvelut ovat käytössäsi, kuten rahoitusvakuutus sekä lisäturva .